Na Trebušakovi ulici 9 v Ljubljani se na istem naslovu nahajata dve samostojni ginekološki ordinaciji z dovoljenjem MINISTRSTVA ZA ZDRAVJE REPUBLIKE SLOVENIJE za opravljanje ginekologije v zunaj bolniški zdravstveni dejavnosti.

  • Ginekološka ordinacija GINEKOLOG.SI podjetja Prostudio plus d.o.o (deluje med tednom) (številka dovoljenja ministrstva za zdravje 0142-90/2017/3)
  • Ginekološka ordiancija Štorklja, P.E. Ljubljana, deluje petek popoldan, soboto in nedeljo dopoldan  (številka dovoljenja ministrstva za zdravje 0142-306/2014/12)

Razen skupne spletne strani in skupne številke za naročanje, sta to dve popolnoma ločeni ginekološki ordinaciji, ki dela vsaka zase.

Vzdušje v naši ambulanti je zelo prijetno, vedno smo pozitivne volje, zaposleno osebje je stokovno z dolgoletnimi izkušnjami na področju ginekologije in porodništva.

ZAKAJ JE NAŠA GINEKOLOŠKA ORDINACIJA TAKO POSEBNA? Specialist ginekologije in porodničarstva z več kot 40 letnimi izkušnjami na tem področju. Diplomirana medicinska sestra z 15 letnimi izkušnjami na tem področju. Bb vsakem obisku dovolimo prisotnost očeta in bratcev in sestric. Brezplačno parkirišče. Ginekološke preglede izvajamo v popoldanske času. Uporabljamo le inštrumente za enkratno uporabo. Pregledni inštrumenti so namenjeni samo vam in nikomur drugemu. Izključno se poslužujemo krila za enkratno uporabo, ki skrbi za vašo intimnost ob pregledu. 3d/4d moderen ultrazvok z izredno velikim zaslonom, kjer lahko spremljate potek pregleda. moderen avtomotoriziran ginekološki stol, ki omogoča individualne nastavitve za posamezne pacientke. Kardiotokograf ki omogoča da v visoki nosečnosti poslušate bitje srce. Videokolposkop z monitorjem ki omogoča prikaz slika v realnem času. NI ČAKALNE VRSTE, SPREJETI STE TAKOJ OB DOGOVORJENEM TERMINU. Brezplačni napitki, wifi povezava in udobni copati.

Kiril Georgiev dr. med.  (ginekološka ordinacija Prostudio Plus d.o.o.)

Medicinsko fakulteto sem končal v Skopju, petletno specializacijo in strokovni izpit sem opravil  UKC Ljubljana. 20let sem služboval   ginekološko – porodniškem oddelku v največji  porodnišnici v Makedoniji. Tam sem deloval v pedagoškem izobraževanju specializantov. Štiri leta sem uspešno služboval kot direktor bolnišnice Skopje.

Od leta 2002 do 2005 sem služboval v ginekološko porodniškem oddelku v Slovenj Gradcu.

2005- do sedaj sem zaposlen v splošni bolnišnici Ptuj in honorarno opravljam delo v zasebni ginekološki ordinaciji v Ljubljani.

1.9.2017 Strokovno srečanje HPV okužbe s stališča različnih specialnosti

30.3.2017 Strokovno srečanja urlogov »Zdravljenje prekomernega aktivnega sečnega mehurja in urinske inkontinence

26.3.2009 Strokovno srečanje Simpozij o porodni analgeziji

28.11.2008 Strokovno srečanje za reproduktino medicino z naslovom: »Naših prvih 3000 otrok«

14.11.2008 Strokovno srečanje slovenskega  konsenza o menopavzalni medicini

18.9.2008 Strokovno srečanje  30. kongres Alpe adria

23.5.2008 Strokovno srečanje IX Novakovi dnevi (sladkorna bolezen, nosečnost in novorojenček, gastroenterološke bolezni, hematološke bolezni)

20.4.2007 Strokovno srečanje preklamsija novosti v oblvadovanju bolezni

19.1.2006 Strokovno srečanje«Mesto peroralnih cefalosporinov pri zdravljenju okužb

4.12.2015 Strokovno srečanje 6th Congress of the South-East European Society of Perinatal Medicine

23.6.2005 Strokovno srečanje ginekologv in porodničarjev v Ohridu

10.3.2002 Strokovno srečanje v 3.kongres Bolgariji za reproduktivno ( plodnost in sterilnost)

23.9.2001 Strokovno srečanje (Barcelona) International meeting of midwives

5.4.2001 Strokovno srečanje slovenskih hrvaškega simpozija o sodobnih pogledih na menopavzo in andropavzo

11.3.2001 Strokovno srečanje v 2.kongres Bolgariji za reproduktivno ( plodnost in sterilnost)

24.1.2001 Strokovno srečanje: Improving the Quality of Reproductive Healt Services – Focus on Abortion Care

24.11.2000 Strokovno srečanje okužbe v nosečnosti in obporodnem obdobju

19.11.2000 Strokovno srečanje 2. Kongres ginekologv in porodničarjev Slovenije

3.9.2000 XVI World Congress of the Internatinal Federation of Gynecology and Obstetrics Washington , D.C.

5.3.2000 Strokovno srečanje v 1.kongres Bolgariji za reproduktivno ( plodnost in sterilnost)

4.6.1999 Strokovno srečanje za perinatalno medicino SZD z naslovom »Plodova rast«

8.1.1996 Strokovno srečanje embrionalna in fetalna anatomija

21.11.1994 Strokovno srečanje Tehnike asistirane reprodukcije

Ginekološka ordinacija: Štorklja d.o.o.

V našo ordinaciji komuniciramo: slovensko, hrvaško, srbsko, makedonsko, rusko, angleško. Zdravnica je službovala 17 let v Skopju, kjer je obravnavala makedonke, romkinje, albanke in turkinje, kar je prispevalo da imamo tudi tukaj nosečnice ki imajo urejeno zdravstveno zavarovanje.

Rojena sem 21.4.1949 v Celju. Osnovno šolo in gimnazijo obiskovala in končala v Celju in se nato vpisala na Medicinsko fakulteto v Ljubljani. Študij medicine sem zaključila 9.aprila leta 1975. Zdravniški strokovni izpit sem opravila 1976 v Ljubljani.
V letih 1976 in 1979 sem predavala ginekologijo in porodništvo rednim in izrednim dijakom srednje medicinske šole v Celju. 26.6.1980 sem opravila izpit iz ginekologije in porodništna na Ginekološki kliniki Medicinske univerze v Ljubljani. V letih 1981-1998 sem bila zaposlena na ginekološko-porodniškem oddelku Mestne bolnišnice v Skopju, Republika Makedonija. Tam sem delovala v pedagoškem izobraževanju specializantov.
Od leta 1998 do 2002 sem bila zaposlena v Zdravstvenem domu Slovenj Gradec kot nosilka dejavnosti v dispanzerju za žene. Od leta 2002 delujem v zasebni specialistični ambulanti Štorklja v Slovenj Gradcu. Sem aktiven član več strokovnih združenj in avtor številnih prispevkov v domačih in tijih publikacijah. Posedujem potrdilo o aktivnem znanju angleškega jezika. Sem mati dveh otrok, ki sem jima zaupala tudi skrivnosti mladostnikov. Sin in hčera sta mi podarila vsak po enega vnuka, ki sta posebno zadovoljstvo.
Za sabo imam dolgoletne življenjske izkušnje, boleče menstruacije, dva poroda s carskim rezom do klimakterija. Na Medicinski Univerzi v Mariboru sem predlagana za izvolitev v naziv asistentka iz področja ginekologija in porodništvo. Posebnost mojega delovanja je 3D/4D ultrazvok Voluson 730 Export, poleg tega sem tudi član Voluson kluba in sem se strokovno usposabljala na Royal Collage in Imperial Collage ter King’s hospital London pod pokroviteljstvom prof.Kypros Nicolaidesom. Celo nosečnost spremljam z ultrazvokom, tako da staršem, sestram in bratom omogočim čustveno povezavo z še nerojenim otrokom.
Do sedaj sem objavila več kot 20 člankov v strokovnih revijah. Več o tem lahko najdete na povezavi: Povezava COBISS

Ordinacija v kateri se izvajajajo pregledi so izredeno sodobno opremljeni.
Ginekološka miza je elektronsko nastavljiva in udobna. Omogoča individualne nastavitve za posamezne pacientke.

Video Kolposkop (optični pripomoček za pregled materničnega vratu) je vrhunski, znamke WELCH ALLYN.

Velike uspehe imamo na področju neplodnosti. Odkrivamo bolezni maternice, jajčnikov in jajcevodov.
Pomagamo pri odpravi nadležnih vaginalnih infekcij. Odkrivamo bolezni dojk z 3D UZ ter napotitev, če je potrebno nadaljnje zdravljenje.
Posebno smo ponosni pri vodenju nosečnosti, kjer ob vsakem obisku uporabljamo UZ in dovolimo prisotnost očeta in bratcev in sestric.